Donationer

Delta i vårt arbete för ett renare hav genom en donation! Eller kanske du söker en gåva till en födelsedagsfirare som redan har allt men som värnar om Östersjön.

Bemärkelsedagar och gratulationer

Ge en gåva på bemärkelsedagen genom att betala in på fondens konto och skriv ut ett färdigt gratulationskort från högra spalten. Fyll i firarens och ditt eget namn och skriv sedan ut kortet t.ex. på ett stadigare papper.

Fira din egen födelsedag genom att be dina gratulanter rikta gåvorna till Östersjöfonden! Till exempel kan du meddela detta inklusive kontonummer på inbjudningskort till festen . Om du dessutom kontaktar Östersjöfonden på förhand meddelar vi dej, efter den stora dagen, den totala insamlade summan och antalet donationer.

Julkort

Även juldonationer och -klappar kan riktas till Östersjöfonden genom en inbetalning på fondens konto. Använd gärna våra färdiga julkort från högra spalten. Fyll i mottagarens och ditt eget namn och skriv sedan ut kortet.

Kondoleanser

Tryckta kondoleanser fås från Ålandsbankens och Nordeas kontor i Mariehamn samt från begravningsbyråer i Mariehamn. De kan även beställas från Östersjöfondens kansli (tfn 018 15270 eller lotta.nummelin@ostersjofonden.org).

Du som familjemedlem eller annan närstående person kan även grunda en insamling för en minnesgåva. Personer som vill hedra den avlidnes minne riktas till insamlingen. Du kan informera om möjligheten att delta i minnesdonationer t.ex. i dödsannonsen.  Om du dessutom kontaktar Östersjöfonden på förhand meddelar vi dej den totala insamlade summan och antalet donationer.

Östersjöfonden
c/o Hotell Arkipelag
Strandgatan 35, AX-22100 Mariehamn
Tel: +358 (0)18-15270
info@ostersjofonden.org

 

 

Design by Strax Online
Powered by Lemon!